NASLOVNICA

Uključivanjem tvrtke Bova11 d.o.o. u proces dizajniranja omogućili smo Vam dizajniranje, proizvodnju i instaliranje visoko specijaliziranog paketa zatvorske opreme na jednom mjestu uz zajamčenu stručnost. To je od iznimne važnosti u pružanju najboljih rješenja s kvalitetnim proizvodima i vještinama kako bi se omogućilo sigurno okruženje kako za osoblje tako i za zatvorenike.

Selekcija proizvoda

Budući da sudjelujemo u samom dizajnu proizvoda, imamo mogućnost odabira najbolje kombinacije zatvorskih proizvoda za svaku primjenu unutar objekta. Razina osiguranja, način upotrebe, kretanje zatvorenika i sustav zaključavanja neki su od faktora koji utječu na kombinaciju zatvorskih proizvoda. Odgovarajući proizvod za svaku pojedinačnu namjenu osigurat će dugoročnost proizvoda i zadovoljstvo korisnika.

Izbor pravog proizvoda za određenu namjenu jamči uštede.

Inženjering
Poznajemo složenost potreba zatvorskih objekata i koristimo upravo našu mogućnost sudjelovanja u dizajnu i izradi kako bismo pružili proizvode koji će umanjiti troškove izgradnje, dugoročne operativne troškove i troškove održavanja sustava.

Iskusno osoblje s iskustvom pruža:

Dizajn
tim za višenamjenski dizajn pruža stručnost u visokospecijaliziranim zahtjevima zatvorske industrije, što nam omogućuje razvoj točnog i detaljnog dizajna prema narudžbi i prema specifičnim potrebama određenog projekta.

Inženjering
Naši se inženjeri fokusiraju na pružanje dobro osmišljenih zatvorskih sustava koji se mogu lako instalirati i održavati, te se na taj način štedi na vremenu i novcu vlasnika. Kontinuiran rad na razvoju i testiranju proizvoda po strogim standardima, kao što je ASTM F33, osigurava opremu koja dokazano služi desetljećima.