NASLOVNICA

Odjel sigurnosne elektronike tvrtke Bova 11 d.o.o. sastoji se od mnogo pododjela koji rade timski kako bi proveli projekt od ideje do izvedbe, pa i dalje. Ponosimo se time što nudimo sustave sigurnosne elektronike dizajnirane prema narudžbi koristeći standardne proizvode. Djelomična lista usluga koje pružamo uključuje:

Usluge procjenjivanja – Odjel sigurnosne elektronike tvrtke Bova 11 d.o.o. raspolaže skupinom kvalificiranih procjenjitelja čije iskustvo u zatvorskoj industriji omogućuje razvoj točnih i detaljnih procjena specifičnih za Vaš projekt. Procjenjitelji obično rade s arhitektima, sigurnosnim savjetnicima, vlasnicima i drugim strukama kako bi osigurali točnost procjena.

Planiranje i koordinacija – Odjeli projektnog menadžmenta i projektnog inženjeringa osiguravaju punu koordinaciju usluga kako bi nastavili ili ostvarili komplementaran odnos s arhitektima, sigurnosnim konzultantima, vlasnicima i ostalim strukama te koordinirali sveukupnim procesom kako bi se projekt uspješno dovršio.

Inženjering – Odjel sigurnosne elektronike tvrtke Bova 11 d.o.o. raspolaže kompletnim osobljem iskusnih, dobro osposobljenih inženjera električnih i kontrolnih sustava s naglaskom na elektroniku objekta. Ovaj se odjel fokusira na pružanje dobro dizajniranih integriranih sustava koje je lako instalirati i održavati.

Programiranje – Odjel primjene i automatizacije dizajnira, programira, testira i podupire projekte koji se oblikuju prema jedinstvenim obilježjima i arhitektonskom dizajnu.

Ponuđene usluge:
Integracija sustava – Podsustavi se uključuju u jedan u potpunosti integrirani sustav kontrole.
Pokretanje i puštanje u rad – Posvećen i u potpunosti obučen tim kvalificiranih inženjera i tehničara dostupan je za pokretanje i puštanje u rad.